CANHYDROX GAG tablete

CANHYDROX GAG tablete

Tablete za pomoč pri težavah s sklepi in veznem tkivu

Dodatek k hrani za pse: za sklepe, zobovje in okostje

Pakiranje: 200g (120 tablet), 600g (360 tablet) in 2000g

Dobava: cca. 3 dni

Naziv Cena
200g 35,50 € V košarico
600g 90,00 € V košarico
2000g 245,00 € V košarico
Cena vsebuje DDV
Deli
  • Predstavitev

CANHYDROX GAG (prej GAG Forte) za težje in večje pasme je namenjen za kakovostno preskrbo veznih tkiv, sklepov, kosti, tetiv, vezi, hrustancev in zob; za mladiče, za delovne in za starejše pse. Poleg ekstrakta školjk vsebuje še hidroksiapatit, silicijev oksid in vitamin C, ki v kombinaciji optimalno delujejo na sklepe in okostje; priporočamo ga tudi za hitrejše celjenje kosti po zlomih, operacijah ipd.

Hidroksiapatit je organska snov, ki inducira razvoj kosti in se nahaja v kosteh (preko 50%) ter v zobeh (preko 90%).Dokazano podpira nastajanje kalusa, elastične trdnosti kosti, razvoj zdrave trdne zobne sklenine, oblikovanje ravnih okončin (ukrivljene noge na X in na O, šibki sklepi), ob rednem dodajanju preprečuje osteoporozo in podpira zdravo izgradnjo okostja.

Ekstrakt gojenih školjk za preskrbo veznega tkiva in sklepnega hrustanca z glikosaminoglikani (izboljšanje funkcije elastičnosti sklepov). Vsebuje omega maščobne kisline, ki dokazano zavirajo vnetja in na ta način zmanjšajo bolečine.Silicijeva kislina vpliva na trdnost veznih tkiv, vezi, tetiv in krempljev. Vitamin C krepi vezna tkiva in vpliva na moč zobnih dlesni. Vitamin E in selen ščitita celice, pomagata pri razgradnji škodljivih produktov presnove (kot antioksidanta).

Ob nakupu nad 39,90 € brezplačna dostava!

5% popusta ob prvem nakupu (zahteva registracijo)!

Prodajni svetovalec
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih