GAG tablete

GAG tablete

PETVITAL* GAG je kompleks učinkovin iz substanc naravnega izvora, ki so bistvenega pomena pri presnovi veznega tkiva

Dodatek k hrani za pse: za sklepe, zobovje in okostje

Pakiranje: 90 tablet, 180 tablet

Dobava: cca. 3 dni

Naziv Cena
90 tablet 21,50 € V košarico
180 tablet 44,50 € V košarico
Cena vsebuje DDV
Deli
  • Predstavitev
  • Sestavine

Kaj so to problemi z veznim tkivom?

Tipični problemi z veznim tkivom so: akutna in kronična vnetja sklepov in tetiv, pešanje kit in vezi, poškodbe hrustanca, obrabljeni in togi sklepi; tudi nekatere bolezni gibalnega aparata zahtevajo posebno prehrano (npr. displazija, spondiloza, artroza). Osnovna substanca veznega tkiva so glikozaminoglikani in glikoproteidi, ki imajo nalogo shranjevati vodo in minerale ter delujejo kot nekakšen kemični posrednik v dveh smereh. Že majhne spremembe v biokemičnem ravnotežju, posebej glikozaminoglikanov, ogrozijo presnovo veznega tkiva. Taka motnja nastopi pri poškodbah, pri vnetnih obolenjih in pri normalnemu procesu staranja.

Razvoj izdelka GAG, ki upošteva vse opisane izsledke in znanstvena dognanja, je bil zelo težak zaradi številnih substanc, ki različno vplivajo druga na drugo in morajo biti med seboj uravnotežene. Visoka vsebnost glikosaminoglikanov, aminokisline z žveplom, omega-3 maščobne kisline, mikroelementi in vitamini, vse to je bilo možno izključno z uporabo naravnih substanc.

PETVITAL* GAG upošteva vse aspekte motenj v presnovi veznega tkiva; uporabljene naravne substance imajo optimalen medsebojni učinek in so biološko lahko dostopne. PETVITAL* GAG je kompleks učinkovin iz substanc naravnega izvora, ki so bistvenega pomena pri presnovi veznega tkiva in ustreza najnovejšim znanstvenim spoznanjem: glikosaminoglikani najboljše kvalitete stabilizirajo kolagenska vlakna in regulirajo vsebnost vode. Omega-3 maščobne kisline zmanjšujejo posledice vnetja. Aminokisline, želatina in moka iz morskih alg nadomestijo žveplo. Vitamin E in selen ščitita pred škodljivimi produkti presnove. Ta kompleks učinkovin vzdržuje in povečuje vzdržljivost, hitrost in zmogljivost pri povečanih obremenitvah (trening, lov, brejost, dojenje), koristen je za starejše pse, pomaga izgrajevati vezno tkivo pri mladičih v zadnji tretjini brejosti, pri rasti pomaga optimalno razvijati tetive, kite in sklepe. Zato dnevno dodajajte PETVITAL* GAG, ne glede na to, s čim sicer hranite psa.

Sestavine

30% stabiliziranega ekstrakta ročno izbranih gojenih lupinarjev (Perna canalikulus), specialno posušenih, kvas, moka morskih alg, stranski proizvodi živalskega porekla, želatina, kalcijev karbonat, predmešanica vitaminov in mikroelementov

Ob nakupu nad 39,90 € brezplačna dostava!

5% popusta ob prvem nakupu (zahteva registracijo)!

Prodajni svetovalec
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih