Žvečke za mladičkeŽvečke za mladičke
Žvečke za mladičkeŽvečke za mladičke

Žvečke za mladičke 400g

 • Jagnječja ušesa 100g
 • Goveja pljuča - prigrizek za trening 100g
 • Telečje palčke 100g
 • Puranje meso – trening koščki 100g
 • 100% naravno
 • brez glutena, laktoze in žitaric
 • brez plastike
 • brez dodatkov, kot so žitarice, riž, krompir, ali drugih umetnih dodatkov
Naziv Cena
1 x 18,50 € V košarico
2 x 36,50 € V košarico
Cena vsebuje DDV
Deli
 • Predstavitev
 • Sestavine
 • Analiza

Najboljše za vašega mladička!

 
V naši škatli "Žvečke za mladičke" boste našli najboljše naravne dobrote - od prigrizkov za trening do malo večjih žvečk.

 
Vsi zelo dobro vemo: prvi meseci z mladičkom so neverjetno vznemirljivi, hkrati pa poučni in zahtevni. Mladički se želijo učiti, igrati in biti zaposleni. Kot novi lastnik psa se morate hitro znajti skozi pasjo džunglo, prve učne uspehe pa je mogoče pozitivno nagraditi le s priboljški.
 
Zato boste v naši škatli našli lep izbor naravnih prigrizkov, ki olajšajo učenje. Majhni kosi, se lahko uporabijo kot pozitivna motivacija ali nagrada za dobro vedenje. To pospešuje učenje ukazov in pomembno vpliva na povezavo med lastnikom in psom.
  
Se sprašujete, zakaj so priboljški pomembni, ko mladički rastejo in se učijo? Mladički so lahko energični in trmasti, kar pomeni, da so lahko res nadležni, zlasti med treningom. Če jih boste nagradili z okusnimi kakovostnimi dobrotami, se bodo spomnili svojega učenja in tistega, kar sledi dobremu vedenju. To ima za obe strani ogromne prednosti: pes se lahko zanese na svojo družino, ve, kje lahko dobi zaščito in ima zaupanje. Ta odnos zaupanja je za lastnike psov tudi najpomembnejši, saj za vsakodnevno življenje pomeni tudi veliko več »timskega duha«, veselja in zabave v skupnem življenju.
 
Dolgotrajno žvečenje je zelo pomembno tudi za mlade pse. Številni psi so navdušeni nad žvečenjem in najti žvečke, ki je varno in bo vašega mladička zaposlilo dlje časa, ni tako enostavno. V naši škatli "Žvečke za mladičke" boste našli visoko kakovostne, naravne žvečke, ki so kot nalašč za vsakodnevno življenje. Vse te žvečke služijo pomembnim namenom: pomagajo pri zdravju zob, skrbijo za žvečenje psa, dobavljajo naravne minerale za zdravje kosti in sklepov.
 
Zelo priporočljivo je, da pes žveči in se mu ponudi naravno in varno alternativo nekaterim nevarnejšim predmetom, katere se odločijo grizljati. Naravne žvečke so varna in hranljiva alternativa, kot da pustite svojemu mladičku žvečiti pohištvo, čevlje in vas! Med fazo izraščanja zob, ki je običajno v starosti od 4 tednov do 6 mesecev, bo vaš mladiček želel žvečiti. Žvečenje bo pripomoglo k lajšanju bolečin, rahljanju mlečnih zob in lepše izraščanje stalnih zob.
 
Naša škatla "Žvečke za  mladičke" je odlična izbira, da bodo mladički in mladi psi zaposleni, nagrajeni in veseli. Kakovostna in lepo oblikovana škatla je zelo primerna tudi za darilo in je za večkratno uporabo.
 
Vsebina: 400g (4 x 100g) vseh naravnih priboljškov za pse. 

Sestavine

Jagnječja ušesa: 100% jagnječje meso 

Goveja pljuča - prigrizek za trening: 100% goveje meso

Telečje palčke: 100% telečje meso

Puranje meso – trening koščki: 100% puranje meso

Analiza

Jagnječja ušesa: surove beljakovine 84.8%; surova olja in maščobe 3.5%; surovi pepel 4.7%

Goveja pljuča - prigrizek za trening: surove beljakovine 86%; surova olja in maščobe 3.5%; surovi pepel 2%

Telečje palčke: surove beljakovine 87%; surova olja in maščobe 2.3%; surovi pepel 2.5%

Puranje meso – trening koščki: surove beljakovine 53.8%; surova olja in maščobe 25.3%; surovi pepel 6.6%

Ob nakupu nad 49,99 € brezplačna dostava!

5% popusta ob prvem nakupu (zahteva registracijo)!

Prodajni svetovalec
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih