Nakupovanje v spletni trgovini MeraDog.si je res enostavno in udobno. Če ste prvič pri nas, naj vam na kratko predstavimo korake za nakup:


1. Prebrskajte po izdelkih s pomočjo lupe ali pa jih neposredno poiščite med ponudbo.


2. Ko kliknete na posamezni izdelek, se vam odpre podstran, kjer je le-ta podrobno opisan, prav tako pa si lahko povečate priložene slike izdelka. Če želite izdelek kupiti, kliknite na gumb "V KOŠARICO". Če bi želeli kupiti več istih izdelkov, pa tolikokrat, kolikor jih želite, kliknite na gumb "V KOŠARICO". 


3. Ko boste kliknili na gumb "V KOŠARICO" se bo prikazalo, kaj vse imate trenutno v košarici. Zdaj lahko kliknete na "ZAPRI", če bi želeli pregledati še druge izdelke. Če pa želite z nakupom zaključiti, kliknite na gumb "NA BLAGAJNO". 


4. Če ste kliknili "NA BLAGAJNO", se odpre "KOŠARICA", kamor lahko kadarkoli pogledate tudi s klikom na voziček v desnem zgornjem kotu. Če imate promocijsko kodo, le-to vpišete v okenček levo in kliknite "UVELJAVI". Popust se vam upošteva takoj. Enako se vam s prvim naročilom kot registrirani uporabnik upošteva tudi 5% popust za prvi nakup. Nakup imate možnost končati brez registracije ali s prijavo. 


5. Če izberete možnost "ZAKLJUČI NAKUP BREZ REGISTRACIJE", se spodaj pokaže obrazec, kjer izpolnite zahtevane podatke, izberete način plačila in "ODDAJ NAROČILO" in naročilo bo oddano. V primeru plačila s kartico boste preusmerjeni na varno povezavo Bankart, kjer izpolnete podatke o plačilni kartici in vaš nakup je zaključen. Po oddaji naročila boste prejeli email z obvestilom o nakupu. Enako boste po emailu obveščeni tudi o vseh spremembah statusa vašega naročila.

6. Če izberete možnost "ZAKLJUČI NAKUP / PRIJAVA", se desno zgoraj pokaže obrazec (enako lahko storite s klikom na osebo desno zgoraj), kjer vpišete vaš elektronski naslov in geslo in kliknete "PRIJAVA", če ste že registrirani pri nas, v nasprotnem primeru pa kliknite na "POSTANITE UPORABNIK".

7. Če izberete možnost "PRIJAVA", se prikaže vaše ime in priimek (vaš profil) in meni, kjer lahko vidite in spreminjate vaše podatke, vaša pretekla naročila, priljubljene izdelke, spremenite geslo... Za dokončno oddajo naročila tako kliknete samo še na "ODDAJ NAROČILO" in naročilo bo oddano. V primeru plačila s kartico boste preusmerjeni na varno povezavo Bankart, kjer izpolnete podatke o plačilni kartici in vaš nakup je zaključen. Po oddaji naročila boste prejeli email z obvestilom o nakupu. Enako boste po emailu obveščeni tudi o vseh spremembah statusa vašega naročila.

8. Če izberete možnost "POSTANITE UPORABNIK", se prikaže obrazec, kjer vpišete vaše podatke in "POSTANITE UPORABNIK" in prijavljeni ste v naši spletni trgovini. s klikom na rožico desno zgoraj se vam pokaže vaš profil, kjer lahko vidite in spreminjate vaše podatke, vaša pretekla naročila, priljubljene izdelke, spremenite geslo... Za dokončno oddajo naročila tako kliknete samo še na "ODDAJ NAROČILO" in naročilo bo oddano. V primeru plačila s kartico boste preusmerjeni na varno povezavo Bankart, kjer izpolnete podatke o plačilni kartici in vaš nakup je zaključen. Po oddaji naročila boste prejeli email z obvestilom o nakupu. Enako boste po emailu obveščeni tudi o vseh spremembah statusa vašega naročila.

Prodajni svetovalec
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih