Koronavirus - ukrepi15Mar

Koronavirus - ukrepi

Pri nas delo zaenkrat poteka nemoteno, seveda tudi osebni prevzemi. Smo pa od danes naprej sprejeli strožje ukrepe, in sicer so osebni prevzemi možni samo še ob vnaprejšnjem plačilu tako, da pri naročilu izberete možnost plačila s kartico ali plačila po predračunu. Ko prejmete povratni mail, da vas naročeno čaka za prevzem, lahko pridete naročeno iskat. Če ne uspete priti med 9 in 15 uro, me pokličite na 031/356-963 in dogovorili se bomo za drugo uro.  
 
Spletna trgovina www.meradog.si bo še naprej nemoteno delovala, vsa naročila bodo dnevno odposlana. V primeru, da izberete plačilo s kartico ali po predračunu, praktično ne boste imeli stika z dostavno službo (priporočilo tudi s strani Pošte Slovenije).
 
Verjamemo, da je to najbolj odgovoren način, da prebrodimo to težko obdobje in vam še naprej nemoteno zagotavljamo vse naše proizvode. 
 
Izkoristite ta čas za več druženja s svojim(i) štirinožnimi prijatelji, pojdite (sami) na sprehod, v hribe, na sonce, ki nas bo razvajal v prihodnjih dneh. 
 
Upamo, da bomo vsi skupaj z upoštevanjem vseh ukrepov ostali zdravi in da bodo virusi v aprilu že izzveneli :)

Ostanite zdravi, s skupnimi močni nam bo uspelo,
Vojka
Prodajni svetovalec
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih