Nova linija suhe hrane za mačke02Nov

Nova linija suhe hrane za mačke

Z največjim veseljem vam sporočamo, da smo prenovili hrano za mačke z novo serijo MERA Cats. Naši vrhunski recepti brez žitaric in z veliko svežega mesa mačkam zagotavljajo vsa pomembna hranila za dolgo in zdravo življenje. Prav tako v celotno linijo izdelkov ne dodajamo sladkorja ali umetnih barvil, arom ali konzervansov.
 
Uporabljamo meso piščancev iz "Iniciative Tierwohl" za dobro počutje živali. In: kot prvo podjetje v industriji hrane za hišne živali smo s strani TÜV Rheinland certificirani po standardu ZNU za trajnostno upravljanje!
 
Naša embalaža MERA Cats je narejena iz popolnoma reciklirane plastike. Z uporabo tako imenovanega monomateriala lahko naše vrečke po uporabi popolnoma stečejo nazaj v cikel recikliranja in tako se lahko naprimer ponovno uporabi za izdelavo zalivk ali steklenic za pitje.
 
MERA je trajnostna: vsi izdelki MERA Cats so Co2 nevtralni. Ne samo, da je proizvodnja na lokaciji Kevelaer, Nemčija CO2 nevtralna. Vse druge emisije CO2, ki se neizogibno pojavijo v vrednostni verigi, se izračunajo in nadomestijo s priznanimi projekti zaščite podnebja v sodelovanju s podnebnim partnerjem.
 
 
Prodajni svetovalec
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih