Pa jo imamo...novo spletno trgovino :)08Sep

Pa jo imamo...novo spletno trgovino :)

Predstavljamo vam našo prenovljeno spletno trgovino, ki vam bo olajšala nakupe, predvsem pa boste prihranili čas in denar z lažjim in bolj preglednim iskanjem in naročanjem izdelkov ter dodatno možnostjo plačila s kreditnimi karticami Maestro, Mastercard in Visa. Vaše nakupovanje bo tako enostavnejše, hitro in varno.

 

Iskanje izdelkov je sedaj preprosto z uporabo lupe, ki jo najdete v zgornjem desnem kotu. tako ne boste izgubljali časa z iskanjem izdelka med ponudbo, če morda ne veste, v kateri kategoriji bi se določen izdelek nahajal.

 

Naši izdelki so predstavljeni karseda podrobno, saj vam želimo vašo nakupno odločitev čimbolj olajšati s čim več informacijami. Hitro nas lahko kontaktirate kar preko prodajnega svetovalca in skušali vam bomo takoj odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja. Prijavite se lahko na naše e-novice, spremljate naš blog ter delite vaše izkušnje na Facebooku, Twitterju, Google+ in Pinterestu.

Upamo, da vam bo nova spletna trgovina všeč in da nas boste pogosto obiskali. Veseli bomo tako pozitivnih kot negativnih komentarjev in tudi z vašo pomočjo nakupovanje še izboljšali.

Prodajni svetovalec
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih